SOLAR EDGE

A SolarEdge inverterek új fejlesztéseknek köszönhetően elérte azt,hogy a hagyományos fotovoltaikus rendszerekhez képest az energia termelése jelentősen, akár 6–35%-kal növelhető. Az optimalizáló vezérlésnek köszönhetően a stringekre eső árnyékolás, melegedés, szennyeződés, valamint a napelem modulok teljesítménykülönbségei kiegyensúlyozhatóak.

 Fontos tudni, hogy a SolarEdge technológia esetében az optimalizációs megoldással a rendszer szabályozása string szintjéről átkerült a napelem modulok szintjére. Tehát a megszokott módtól eltérően, nem az inverter látja el a munkapont követést, ha nem a napelemek hátulján található DC/DC átalakító.

Ennek köszönhetően minden egyes modul teljesítménye figyelemmel követhető így értesítést kaphatunk a napelem modulok esetleges teljesítmény csökkenéséről, mely megkönnyíti a fotovoltaikus rendszer karbantartását is. Az optimalizációs rendszer azt is lehetővé teszi, hogy több hely kihasználásával (akár időszakosan árnyékolt felületek használatával), különböző tájolású/dőlésszögű, eltérő teljesítményű vagy márkájú modulok egy stringen belül elhelyezésre kerüljenek.

 

 

 Kombinálhatunk kisebb és nagyobb modulokat is, illetve olyan helyre is telepíthetünk ahol eddig az árnyékolás miatt nem volt javasolt .

- az inverterek beépített távfelügyeleti rendszerrel rendelkeznek, melynek segítségével minden egyes modul termelése külön nyomon követhető

- hiba vagy leállás esetén automatikusan email értesítést kapunk

- 12 év teljes körű garancia van minden inverterre

 

Monitoring rendszer egy élő felügyelet ami minden pillanatban ellenőrizhető...

 

Honlap készítés