Norvég radiátorok

 

 

 

 

Először is azzal kezdeném, miért jó az elektromos fűtés?


A villamos fűtés előnyei
- beüzemeléséhez elegendő egy egyszerű hálózati csatlakozás,
- az energiahordozót nem kell előre megvásárolni, így nem kell előzetesen pénzt befektetni,
- a készülékek tisztítása és karbantartási költsége alacsony
- a technológia tiszta és környezetbarát, működés közben nincs korom- és porkibocsátás,
- üzemeltetése automatikus, ezért a készülék nem igényel felügyeletet
- napelem használatával nincs költség
- könnyen cserélhető, variálható

A korszerű elektromos fűtésrendszerek jelentenek a jövőre nézve alternatívát , hiszen a későbbiekben, de akár egyszerre is tovább fejleszthetők napelemes energia ellátással. Az új generációs, intelligens vezérlésű elektromos fűtések alkalmazásával a fogyasztás akár felére csökkenthető a hagyományos villanyfűtésekhez hasonlítva. Emellett működésük tiszta, zajtalan és elektroszmog mentes, telepítésük egyszerű, fenntartási költségük gyakorlatilag nincs és nem kell tartani még a szénmonoxid mérgezéstől sem. Bátran állíthatjuk tehát, hogy az elektromos fűtés alkalmazásával komfortos, minden igényt kielégítő fűtési rendszer építhető ki. Telepítésüknél elmaradnak a csővezetékek, és nem kell drága költségen kéményt sem kiépíteni. Üzembe helyezésükhöz elegendő egy hálózati csatlakozás. Fűtési rendszerünket teljesen függetlenné tehetjük a gáz-, illetve távhő szolgáltatótól, és nem utolsósorban tiszta és környezetbarát technológiával fűthetünk.


NOBO norvég radiátor
Cégünk ügyfeleinek norvég NOBO gyár termékeit ajánlja . A NOBO az egyik legnagyobb elektromos fűtőberendezéseket gyártó cég Európában. A gyár termékei között szerepelnek a nagy sikerű és széles választékú fűtőpanelek, valamint szobai termosztátok és fűtéstechnikai kiegészítések. A fűtőpanelben egy speciális kerámia fűtőbetét biztosítja a legalacsonyabb energiafelhasználást, melyet elektronikus termosztát vezérel. Ennek köszönhetően pontosan tudjuk a szobák hőfokát beállítani, így nincs fölösleges energia felvétel. Az egyedi termosztátok programozással vagy a legmodernebb internet alapú távvezérléssel is bővíthetőek. A programozással a lakásunk vagy házunk fűtését az életvitelünkhöz igazíthatjuk, így jelentős energia megtakarítást érhetünk el.
Az okos telefonról vezérelhető fűtésrendszer minden igényt kielégítő megoldás.


A NOBO cég radiátorok megbízhatóságát az 5+5 éves garanciával biztosítja. Minden termékekre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállal. A termékgarancia mellett fontosnak tartja, hogy Magyarországon már 24 éve sikeresen forgalmazza a NOBO készülékeket és nagy hangsúlyt fektet a magas minőségű szolgáltatásra is.
A NOBO panelok legnagyobb teljesítménye 2000 W és a 75 W/m2-es ajánlásból is szintén látszik a kiváló hatásfok és a gazdaságosság.
Termékek:
NOBO FJORD, NOBO OSLO, NOBO OLO GLASS , NOBO C4E 

Honlap készítés