AEG napelem

Az AEG (Allgemeine Elektricitätz-Gesellschaft) 1887-ben alapította Emil Rathenau.  Az Egyesült Államokban működő General Electric közvetlen versenytársa, de hamarosan az AC átviteli rendszerek úttörő munkájává vált.

Az AEG gyorsan fejlődött az innováció világában, és megoldásokat adott az adott technikai kihívásokra.

1947-ben az AEG Power Solutions új vezető szerepet töltött be a villamos hálózathoz csatlakozó elektromos interfészek technológiai területén, ahol továbbra is kitűnik a mai napig.

Több elektronikai termék mellett a megújuló energiák piácán is nagy sikernek örvend az AEG márka.

A megújuló energiaforrások növekvő generációja és integrációja új kihívásokat jelent a közhálózathoz, különösen a hálózat stabilizálása és a rácsszint kiegyenlítése tekintetében. Az AEG PS Group egyedülállóan testreszabott energiaellátó rendszereket támogat a megújuló energiák hálózatba való integrálásának támogatására, az energiatárolási megoldásokra és a napelemes megoldásokra.
130 éves hagyománnyal rendelkező, az elektromos készülékek vezető német világmárkájának számító - ma az Electrolux
tulajdonában álló - AEG család tagjaként, az AEG szolár termékei megbízhatóságuknak, kiváló minőségüknek és kiemelkedő használhatóságuknak, esztétikus megjelenésüknek, valamint innovatív jellegüknek köszönhetően teljes körű felügyeletet biztosítanak az Ön napelemes rendszere és annak teljesítménye felett.
 AEG kiváló minőségű napelem termékeinek nemzetközi forgalmazója, a Solar Solutions Group 30 országban jelen van


Cégünk az AEG termékeket használva telepít minőségi napelem rendszereket.

Honlap készítés